logo vnc

Våra SKÖNHetsprodukter
 

Vasastans Nagelcenter AB är Sverigeagentur för Nagelvårdsmärket Juliana Nails.

Juliana Nails:
Är ett Österrikiskt märke med huvudlager och kontor i Kroatien.
I Österrike finns det unika Juliana Nails Shop´s. Vilket jag är stolt över att få vara med om och hjälpa till med, genom att expandera märket till Sverige här i Stockholm.
Förutom produktförsäljning till salonger och utbildade skönhetsterapeuter runt om i landet via webshopen och visningar, erbjuder jag utbildningar till både nybörjare och erfarna terapeuter. Jag  supportar både STORA & SMÅ drömmar.

Kontakta mig gärna om du har några frågor om  behandlingar eller kurser inom nagelvård, Spraytan och nageldekorationer.


Vivian Gray - handtvål
Vivian Gray har ett vackert sortiment för väl ögat som för dina sinnen. Med sin oerhört vackra kristallprydda förpackning ger den ditt badrum/kök ett extra lyft utan att kosta skjortan. Finns i ett flertal färger & mönster för att matcha ditt hem.


Millefiori® Milano – ett utav de ledande varumärkena inom stick diffusers.

Millefiori® Milano är ett italienskt varumärke som grundades i början av 90-talet och tillverkar doftprodukter av högsta kvalitet. Med en kombination av stilsäkra lösningar och exklusiva dofter erbjuder Millefiori® Milano ett stort utbud av produkter och dofter för alla utrymmen.
Millefiori® Milano´s produkter baseras på noggrann forskning där doft, design och kvalitet möts för att skapa unika produkter. Dofterna produceras uteslutande i Italien och Frankrike och är noggrant utvalda för att uppnå de optimala doftkombinationerna.  All design är framtagen av Millefiori Design Lab eller genom designsamarbeten för att alltid kunna erbjuda nya lösningar av modern inredning och livsstil med ett fokus på kvalitet och innovation. 

Gelpolish som sitter i 3 veckor eller längre
Vivian Gray Tvål 245ml
Doftpinnar som får rummet/salongen att dofta gott
Doftpinnar som får rummet/salongen att dofta gott